Workshops Hooggevoeligheid
Balmedia.jpg

De ‘Hallo, ik ben Gwen Academie’ is gebaseerd op het boek “Hallo, ik ben Gwen” van auteur en coach Barbara Veer. Dit succesvolle boek is geschreven vóór in plaats van over (hoog) gevoelige kinderen en alle andere kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Deze Academie is het resultaat van waardevolle initiatieven van diverse professionals, die hun krachten, kennis en ervaringen samen hebben gebracht, met één uniform doel:

Meer bewustwording creëren ten behoeve van (hoog) gevoelige kinderen in Nederland, op scholen, voor leerkrachten, ouders en andere begeleiders van kinderen en hierbij gelijktijdig (professionele) begeleiders van kinderen versterken in hun ‘rol’.

Kernpunten van de workshops:

De workshops zijn voor 3 doelgroepen bestemd:

Workshops en studiesessies over (hoog)gevoelige kinderen.

Ben je werkzaam in het onderwijs of op een andere manier werkzaam met kinderen of ben je ouders van een hooggevoelig kind, dan is het mogelijk workshops en/of studiesessies te volgen. Doel van deze bijeenkomsten is bewustzijn te creëren en kennis over te dragen, zodat hoog gevoelige kinderen eerder worden her-en erkend en de juiste manier begeleiding krijgen.

Studiesessie:

Het is ook mogelijk een studiesessie, eventueel op maat, aan te bieden (ochtend of middag).

Inhoud van de workshop met als toevoeging verdieping (wie ben jij en wat straal jij uit), onderlinge interactie, de mogelijkheid tot het inbrengen en behandelen van een casus en zelfreflectie.

Voor meer informatie en de mogelijkheden:info@puursensitief.nl